Hürriyet Anaokulu

Vizyon: Eskişehir’in en iyi eğitim hizmeti veren okulu olmak ve tüm öğrencilerimizin çevreye duyarlı, iyi iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenen bireyler olarak ilgi, istek ile yetenekleri doğrultusunda yetiştirilmelerini sağlayarak, toplumsal kalkınmanın itici gücü olan nitelikli insan gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır.

Misyon: Evrensel Eğitim ve Öğretim İlkeleri doğrultusunda toplumsal değişmeyi sağlayacak kuşaklar yetiştirerek bilgi ve becerinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden bir kurum olmaktır. Takip eden değil, takip edilen okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 07.40-12.10 12.50-17.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2223222026

WEB - https://773298.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. ŞANLIBAY SK. HÜRRIYET ILKOKULU BLOK NO 18 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZDE